In dit online coaching traject zet ik je op weg om de oorzaak van je chronische pijn/ oververmoeidheid te achterhalen.


Dit doe ik door 3x 1 uur met jou een online coaching call te houden waarin ik je praktische tools en oefeningen aanreik, je achtergrondinformatie bezorg over waar 'pijn' vandaan komt en je motiveer en begeleid in het doordringen naar de oorzaak van je pijn of lage energie.


Door bewust te worden van wat het beginpunt was van je situatie (pijn) kan je er ook makkelijker iets aan doen.

Alleen ervaren we natuurlijk niet graag de oncomfortabele momenten/ situaties waar we soms terug naartoe moeten om dit uit te zoeken. Dit komt doordat ons brein ons ten allen tijde wil 'beschermen'. 


Met mijn begeleiding kom je makkelijker en sneller tot de kern van de zaak en kunnen we samen verder werken aan het positief her-trainen van je brein. Zo kan jij met mijn praktische oefeningen zelf verder aan de slag om je energie weer te verhogen en je pijn te verlagen!


° De coaching calls worden opgenomen zodat jij ze later nog eens kan terugzien indien je er nood aan hebt.

° Je krijgt een privé online leerzone waarin ik je oefeningen ed kan bezorgen waar jij levenslang toegang tot hebt

° Je plant zelf de datum en het uur van je call in wanneer het voor jou uitkomtDus, wil jij

  • meer energie?
  • minder pijn?
  • begrijpen wat de oorzaak is van je situatie?
  • zelf weer de controle krijgen over je lichaam en gedachten?
  • actief weer in je eigen leven staan?
  • en je dromen achterna gaan?


Schrijf je dan nu in voor dit korte online coaching traject en ga van start!


Deze investering in jezelf kost je € 295 incl btw maar je kiest zelf in hoeveel keer je betaald.

Hallo, Ik ben Inez


en sinds enkele jaren help ik als coach mensen met pijnklachten nav een chronische ziekte zoals bv fibromyalgie. Ik ben zelf jaren geconfronteerd geweest met pijn, veel pijn. En het zorgde er op een gegeven moment voor dat ik alleen thuis zat, zonder werk, zonder vrienden, zonder uitzicht op een fijne toekomst. Gelukkig ben ik een ambitieuze, positief ingestelde vrouw die soms ook een beetje een gekke tante is ;-) (Ik stampte niet voor niets de eerste allergievrije voedingswinkel van België uit de grond: Gusta in Antwerpen)


Ik had redenen genoeg om het roer om te gooien, want ik was té jong om zo te blijven verder leven. Ik ging dan ook op zoek naar alle mogelijke oplossingen om te begrijpen waarom ik maar pijn bleef hebben en geen greintje energie meer had ondanks het feit dat geen enkele dokter een oorzaak kon vinden. Gelukkig had ik heel wat mensen die me steunden en me geloofden. Want de pijn voelde ik, ook al was die misschien niet zichtbaar langs buiten.


Na een lange en soms moeilijke zoektocht merkte ik dat er dingen begonnen te veranderen. Vooral vanaf het moment dat ik de knop in mijn hoofd omdraaide en begon te geloven in mezelf!

Dat is de start geweest van Healthinez, van online coaching, van vrij zijn, en van een pijnvrij leven. En ik geniet er nog elke dag van.


Ik volgde talloze cursussen (life coach, NLP, Inner child healing), workshops, therapiën (pijn management, energetisch lichaamswerk, fascia, hydrotherapie, yoga nidra, de werking van essentiële oliën op pijn en emoties,...) de ene al met meer succes dan de andere, maar allemaal gaven ze me telkens dat beetje meer info dat ik nodig had. Elk puzzelstukje zorgde er uiteindelijk voor dat ik van mijn pijn verlost geraakte en sta waar ik nu sta. Ik blijf enorm geïnteresseerd in de evolutie van het onderzoek naar waar die pijnklachten vandaan komen en leer dus voortdurend bij.

Veel gestelde vragen:° Is dit online coaching traject ook voor mij als ik nog geen diagnose heb maar wel aanvoel dat er iets niet klopt in mijn lichaam ook al vinden dokters geen wetenschappelijk bewijs?

ZEKER WETEN! Net omdat je niet goed weet wat er aan de hand is of je er geen naam voor hebt is dit traject helemaal voor jou. We zoeken nl tijdens dit traject uit wát er aan de hand is en vooral wat je er aan kan doen


° Hoe boek ik mijn afspraak?

Nadat je het coaching traject hebt aangekocht krijg je via mail de nodige instructies om je afspraak te boeken° Kan ik dit coaching traject later nog eens aankopen als ik voel dat ik er nood aan heb?

Natuurlijk! Als je na het afsluiten van dit coaching traject toch nog nood hebt aan extra ondersteuning en begeleiding om de verdere stappen te zetten om je chronische pijn/ vermoeidheid onder controle te krijgen kan je dit coaching traject nogmaals aankopen. We focussen dan samen meer op het implementeren van praktische oplossingen ipv het op zoek gaan naar de oorzaak (indien nodig)

Kies je betalingswijze

(Prijzen hier zijn ex btw)

€243,80

De oorzaak van mijn chronische pijn

1-1 online coaching traject 3 uur

2 payments of €121,90/month

De oorzaak van mijn chronische pijn

1-1 online coaching traject 3 uur

3 payments of €81,81/month

De oorzaak van mijn chronische pijn

1-1 online coaching traject 3 uur